Her kan du følge renessansemennesket Leonardo da Vinci fra vugge til grav. For de fleste er Leonardos berømmelse knyttet til maleriet av Mona Lisa. I denne boken retter forfatteren søkelyset mot vitenskapsmannen Leonardo. Hans tegninger og notatbøker forteller om et universalgeni. Mye av dette materialet ble glemt i 200 år og forfatteren spør om vår samlede kunnskap ville vært større i dag, dersom Leonardos vitenskapelige funn hadde blitt tatt i bruk av hans samtid. Har register.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2002