Lekkasjen

av (forfatter).

Alfa forl. 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Romanens handling finner sted i industrimiljøet på Raufoss. Forskeren Kjell Kolbjørnsen blir funnet død i hjemmet sitt, og mistanken går i flere retninger. Etter hvert blir det klart for både kolleger og politi at dette ikke er et tilfeldig rovmord.

Omtale fra forlaget

Forsker Kjell Kolbjørnsen i industrimiljøet på Raufoss blir funnet død i sitt hjem. Myrdet, men av hvem? Er morderen en narkoman på jakt etter penger, eller er det en østeuropeisk innbruddsbande som står bak? Mistanken går i ulike retninger, men etter hvert blir det mer og mer klart både for politi og arbeidskamerater at det ikke er et vanlig, tilfeldig rovmord man har å gjøre med.

Denne kriminalthrilleren utspilles i deta llsidige og avanserte industrimiljøet som forfatteren viser at han kjenner godt fra innsiden, som tidligere ansatt ved «Raufossfabrikken».

«Lekkasjen» er Paul Lindviksmoens første kriminalroman, men den bør ikke bli hans siste. I denne romanen dokumenterer han et godt grep om thrillersjangeren. Han har et udiskutabelt fortellertalent, og greier å skape sitrende spenning som holder seg gjennom hele boka!

Bokdetaljer

Forlag Alfa forl.

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788292253328

EAN 9788292253328

Genre Krim

Omtalt sted Oppland

Språk Bokmål

Sider 215

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Vogna Terje Rødberg entret på Grefsen stasjon var av den typen som ble innført med privatiseringen av jernbanestrekningen: Tiltalende nok, men seteryggene hadde en merkelig, buet form som ikkje bidro til å stramme opp holdningen. Etter en halvtime følte han seg svært lite komfortabel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Her er skjønnlitteraturen som eg les i 2010. Grei måte å føre oversikt på!


Godt sagt! (2) Varsle Svar