Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken er et alfabetisk oppslagsverk over all verdens mat og drikke. Her kan man finn ut om matens historie, hvordan den skal lagres og om hvordan den kan tilberedes og serveres. Her er også forslag til oppskrifter og forklaringer på ord og uttrykk. Boken kom ut første gang i 1938.
Omtale fra forlaget
Boken er et alfabetisk oppslagsverk over all verdens mat og drikke. Her kan man finn ut om matens historie, hvordan den skal lagres og om hvordan den kan tilberedes og serveres. Her er også forslag til oppskrifter og forklaringer på ord og uttrykk. Boken kom ut første gang i 1938.
Forlag Hamlyn
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9780600602354
EAN 9780600602354
Språk Engelsk
Sider 1350
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket