Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Rosa Fiore har innfunnet seg med at hun må leve et liv uten kjærlighet, og hun bruker sin lidenskap på å lage mat. En dag kommer en engelsk kokk som er interessert i siciliansk matlaging til Rosa. Han vekker Rosas seksualitet, og sammen når de nye kulinariske høyder. Helt uventet forsvinner han, og Rosa drar tilbake til familiens eiendom for å sørge over sin tapte kjærlighet.
Omtale fra forlaget
Rosa Fiore har innfunnet seg med at hun må leve et liv uten kjærlighet, og hun bruker sin lidenskap på å lage mat. En dag kommer en engelsk kokk som er interessert i siciliansk matlaging til Rosa. Han vekker Rosas seksualitet, og sammen når de nye kulinariske høyder. Helt uventet forsvinner han, og Rosa drar tilbake til familiens eiendom for å sørge over sin tapte kjærlighet.
Forlag Black Swan
Utgivelsesår 2001
Format Heftet
ISBN13 9780552999090
EAN 9780552999090
Omtalt sted Italia
Språk Engelsk
Sider 266
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!