Boken er en 2.500 år gammel kinesisk lærebok i militær taktikk og strategi. Den beskriver konfliktens anatomi og kan være til nytte i all kommunikasjon og menneskelig samhandling fra internasjonalt til mellommenneskelig nivå. I tillegg inneholder denne utgaven også et utvalg av andre tekster om krigføring i det gamle Kina. Har litteraturliste.
For første gang utkommer det over to tusen år gamle klassiske kinesiske verket Kunsten å krige på norsk. Opprinnelig et verk om militær taktikk og strategi leses den i dag av ledere og politikere verden over som en lærebok om konflikt, konkurranse, angrep og forsvar. Boken beskriver konfliktens anatomi og er til nytte i all kommunikasjon og samhandling fra internasjonalt til mellommenneskelig nivå.
Utgivelsesår 1999
ISBN13 9788205254312
EAN 9788205254312
Omtalt tid Oldtiden
Omtalt sted Kina
Har begynt å legge merke til alle bøker med ordene "kunsten å ..." i tittelen og har oppdaget at det er forbløffende mange av dem, så derfor samler jeg dem i ei lita lista! Bare på gøy. Mp også innrømme at jeg har til gode å lese de fleste av disse