Rammefortellingen er en reise over en fjellovergang, men vel så mye skjer på det indre planet. Hva må til for å mestre uventede situasjoner, og hvordan gjør man det? Romanen er full av referanser fra zen til Beckett.
Forlag Fortellerforlaget
Utgivelsesår 2005
Det nytter ikke å jakte på de gylne øyeblikkene. Det har jeg forsøkt, men da fordunster de som dugg for sola. Med en gang jeg får forventninger, er det lett å bli skuffet. Det er derfor viktig ikke å ha forventninger i det hele tatt. Kunsten er å være fordomsfri, og på riktig sted til rett tid.
Når jeg møter et problem, er det sjelden fysikkens lover som stopper meg, det er den mentale barrieren som er vanskelig å overvinne.
Se alle bokelskere som følger dette verketHar begynt å legge merke til alle bøker med ordene "kunsten å ..." i tittelen og har oppdaget at det er forbløffende mange av dem, så derfor samler jeg dem i ei lita lista! Bare på gøy. Mp også innrømme at jeg har til gode å lese de fleste av disse