Far til Oskar gjekk ut av tida da Oskar var liten. Oskar saknar far sin og undrar seg over døden. Men denne boka handlar mest om livet: om sorger og gleder, om bestevener og englevener, om å vere redd og om å bli ein helt. For det blir ein jo når ein reddar nokon som er i fare!
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2004
Tildelt litteraturpris Illustrasjonsprisen 2004
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBarnebøker som håndterer temaet døden. Denne er på ingen måte i prioritert rekkefølge. Alle bøkene er fine på sin måte, dette er bare en oppramsing. Jeg vil legge til bøker fortløpende.