Kjendiscrush

av (forfatter).

Cappelen Damm 2022 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.08 (13 terningkast.)

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788202693053

EAN 9788202693053

Serie Kjendiskjæreste (1)

Språk Bokmål

Sider 189

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 8 3 0 0

Bokomtaler

Karoline med K, må tilbringe ferien på camping med bestemor, siden foreldrene skal pusse opp huset. Hun gruer seg og kjeder seg… En dag blir hun kjent med Nora, som er godt kjent med både folka og campinglivet. Dette blir sommeren hun aldri vil glemme, mye pga.Mathias og Nora. Nøkkelord: Sommer, ferie, ungdom, følelser, forelskelse, kjendiser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok 1 i serien "Kjendiskjæreste".

Karoline og Emma hadde planlagt at de skulle være sammen hele sommerferien på hytta til Emmas familie. Men foreldrene til Karoline hadde andre planer, Karoline må tilbringe sommeren på Hersjøen camping med bestemor. Dette blir den kjedeligste ferien noensinne.
På campingen møter Karoline Norah og litt senere Mathias. De tre blir gode venner, og begge jentene blir småforelsket i han. Men liker han en av jentene? og hvordan påvirker det vennskapet?

Karoline og Mathias blir forelsket, men hun føler at han skjuler noe for henne. Det viser seg at Mathias er på vei til å bli nordens største sangstjerne.
Nå er sommeren over og Karoline og Mathias må dra hvert til sitt, og det er 12 timers kjøretur mellom dem.
Hva skjer nå? Skal de fortsette å være kjærester?

Nostalgisk ved at men her er også ungdom som kjeder seg, plukker markjordbær og sitter på brygga og prater. De snakker ansikt til ansikt, leser kroppsspråk og rødmer.
Samtidig har Instagram, Snapchat og Twitter har riktignok en sentral rolle i historien.

Ved høytlesning les kapitel 4.
Innled med:
https://txt.no/tekst/kjendiscrush-kjendiskjaereste-1/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Karoline (med K!) blir mer eller mindre tvangsplassert på Herlige Hersjøen Camping sammen med bestemor en hel sommer! Men så dukker Norah opp og gjør det litt bedre. Så dukker Mathias opp...

Man kjenner nesten kriblingen magen, den søte ungdomsforelskelsen og den varme sommersola når man leser denne boka. Utrolig søt! Og jeg må nok lese den neste, Kjendiskjæreste, også, selv om jeg ikke er heeeelt i målgruppa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når hele sommerferien går til helvete ...

Urettferdig sommerferie?
Særlig hvis man hadde andre planer og man har foreldre som forandrer på dem. Det skjer med Karoline. Hun hadde sett for seg en herlig sommerferie med bestevenninnen, men på grunn av oppussing hjemme, sender foreldrene henne bort på campingtur med bestemoren. De skal tilbringe sommeren ved Hersjøen Camping. Verre kan det ikke bli. Med laber stemning, blir hun med bestemoren sin da hun ikke har noen valg. På campingplassen begynner hun å henge med Norah, og de blir nysgjerrige da en gutt som heter Mathias dukker opp. Hvem er han?

Samtidig er Karoline dødsforelsket i en gutt som hun følger på sosiale medier, og jo mer hun blir kjent med Mathias blir hun usikker på hvem han er, fordi det føles ut som om det er noe han ikke forteller henne.

Det er nok sommerferie for de fleste og mange er ute etter drømmeferien. Denne boka er et godt eksempel på det. Dette er en ungdomsbok med mye følelser, sommerstemning og det å føle seg litt utenfor, spesielt når man bruker sosiale medier. Selv om ting ikke går helt etter planen, kan det skje noe fint eller kanskje ikke noe skjer i det hele tatt, og det blir en vanlig ferie. Karoline får oppleve begge deler. Hun blir kjent med seg selv, hun blir kjent med ukjente følelser, og innser at ikke alle er verdt å forelsket i, for ikke alle er den de utgir seg for å være.

Altfor forutsigbart
Kjendiscrush er første bok i Kjendiskjæreste trilogien. Den er svært lettlest og er delvis om umulig forelskelse som er beskrevet på en god måte, og som mange ungdommer kanskje kan kjenne seg igjen i. For noen voksne kan Kjendiscrush virke vel fluffy og noe utroverdig. For min del ble dette altfor åpbenbart, selv til ungdomsbok å være. Kommer nok ikke til å lese resten av trilogien, da dette ikke er min sjanger eller tema.

Fra min blogg: I Bokhylla

Eksemplar fra Cappelen Damm, mot en ærlig anmeldelse

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Du veit ingenting - roman" av Sigrid Agnethe Hansen
 • "Minus mamma" av Endre Lund Eriksen
 • "En mus ved navn Julian" av Joe Todd-Stanton
 • "Villdyr" av Håkon Marcus
 • "Ekte gjenferd - Norges skumleste spøkelser" av Camilla Otterlei
 • "Pyrocumulus" av Espen Dekko
 • "Spøkelseshusets hemmelighet" av Kristina Ohlsson
 • "På lag med Jo" av Kristine Rui Slettebakken
 • "Min vidunderlige død" av Jenny Jägerfeld
 • "Til topps" av Nicolai Houm
 • "Blackout - når lyset går, slår kjærligheten gnister" av Dhonielle Clayton
 • "Det fins ikke monstre" av Kory Merritt
Alle bokanbefalinger for dette verket