Kjæreste Lena

av (forfatter) og Kari Engen (oversetter).

Bonnier norsk forlag 2025 E-bok

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Kjæreste Lena er den andre delen i Ninni Schulmans kritikerroste Siljan-serie, en kriminalroman om lengsel, lidenskap og svik.Høsten 1983 blir 31 år gamle Lena funnet død i sitt hjem på slektsgården utenfor Mora. Selv om alt tyder på at det er et selvmord, nekter foreldrene å tro at datteren har valgt å ta sitt eget liv. For å finne ut hva som egentlig hendte, kobles den tidligere politibetjenten Ingrid Wolt inn.Ingrid har egentlig lagt ned sitt nystartede etterforskningsbyrå og lever isolert i skogen av frykt for sin tidligere ektemann, men lar seg likevel overtale til å ta saken. Snart viser det seg at Lena bar på dype hemmeligheter, og at det var mange rundt henne som ønsket henne død.Ninni Schulman (f. 1972) er en svensk journalist og forfatter oppvokst i Värmland. I tillegg til sitt virke som journalist har Schulman skrevet flere kritikerroste krimromaner.

Forlag Bonnier norsk forlag

Utgivelsesår 2025

ISBN13 9788234720772

EAN 9788234720772

Serie Ingrid Wolt (2)

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt tid 1980-1989

Nini Schlman er en av mine favorittforfattere og denne boken er intet unntak.

Vi følger også her Ingrid som er på flukt fra Kjell som ikke skyr noen midler for å hevne seg på at hun har ødelagt hans liv (etter hans mening) og også denne gangen vikler Ingrid seg inn i en drapssak. Lena, en ung enke, blir funnet død i huset der hun bor, tilsynelatende har hun hengt seg i taklampen på soverommet, men foreldrene hennes mener at det ikke er noe som stemmer og ber Ingrid om å se på saken.

Spenning, action og dessverre alt for troverdig fra første side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Ravnen" av Lina Bengtsdotter
  • "Den skyldige" av Emma Viskic
  • "Skammekroken" av Sofie Sarenbrant
  • "Et kupp å dø for" av Anders De la Motte
  • "Jeg ser deg" av Mari Jungstedt
Alle bokanbefalinger for dette verket