Henri Koskinen elsker forutsigbarhet. Da han mister jobben og samtidig får beskjed om at broren er død, endres den ensomme tilværelsen hans radikalt. Han arver en kaotisk eventyrpark, og den nye hverdagen med horder av skrikende
barn, upålitelige ansatte og voldelige innkrevere av brorens spillegjeld, blir et regelrett mareritt. Men heldigvis er også driftsansvarlig i parken, den forførende Laura der.
Henri innser raskt at både parken og hans eget liv henger i en tynn tråd, men også at han kan få et liv fylt av eventyr og kjærlighet - hvis han bare tør!
Kaninfaktoren er første bind i Tuomainens fantastiske thrillerserie som kombinerer svart humor med halsbrekkende action.
Oversatt fra svensk av Lars Nygaard.
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2023
Serie Henri Koskinen (1)
Genre Humor Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker jeg ønsker meg, fint hvis noen ønsker å bytte bort disse(eller til nød selge).
Helst innbundet utgave der dette er mulig. Helst ikke bøker merket Leseeksemplar eller kasserte biblioteksemplarer.