Kald finale

av (forfatter).

Skald 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Per Frikk, direktør, og ein framtredande person i lokalsamfunnet blir funnen naken og ihelfrosen i ein robåt på Sognefjorden. Mikkel Holo, no spesialetterforskar for eit nyoppretta gruppe med base i Sogndal, får jobben med å etterforske drapet. Etter kvart visar det seg at sentrale personar i fylkesadministrasjonen og innan reiselivet er involverte. Dette er den tredje boka om Mikkel Holo.

Omtale fra forlaget

Den nye krimmen til Kai Martin Brekke er den tredje boka om politietterforskar Mikkel Holo. Ein mann vert funnen naken og ihelfrosen i ein robåt på fjorden. Saka er kompleks, og det viser seg snart at sentrale personar i fylkesadministrasjonen og innan reiselivet er involverte.

Bokdetaljer

Forlag Skald

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788279591719

EAN 9788279591719

Serie Mikkel Holo (3)

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sogn og Fjordane

Språk Nynorsk

Sider 232

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er bok nummer tre, og den foreløpig siste om Mikkel Holo fra Flåm og kollegene hans. Jeg har fått bøkene i litt annen rekkefølge fra biblioteket (1-3-2), slik at dette er den andre jeg leser. Det anbefales å lese dem i riktig rekkefølge, da det fortelles litt her om det som skjedde i de tidligere bøkene.

Bøkene har en del kvaliteter jeg liker: sympatiske politifolk, som man får akkurat passe innblikk i privatlivet til – et privatliv som ligner på folk flest sitt. Videre en god beskrivelse av lokalsamfunnene handlingen foregår i. Bøkene er passe tjukke (tynne), ca 230 sider, og det fungerer fint at de er skrevet på nynorsk. I det hele tatt er bøkene skrevet på en slik måte at det er trivelig å lese dem, selv om hendelsene kan være hardkokte nok.

I den første boka lot forfatteren oss få noe innblikk i gjerningsmannens tanker underveis. Det fortellergrepet er forlatt her, vi får bare noen drypp inn i ulike bipersoners/ofres verden.

Plottet er bra, og oppklaringen er til dels imponerende, både i bredde og dybde. Det som kanskje ikke er helt etter læreboka er at vi som lesere får se totalbildet på et forholdsvis sent stadium (med kanskje en tredel igjen), slik at leseren har liten mulighet for tidlig å ane sammenhengen. Men det er ikke noe stor aber slik jeg ser det.

Jeg gleder meg til å lese den boka jeg ennå har liggende i serien, og håper det kommer flere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Dødeleg arv" av Kai Martin Brekke
  • "Nattergal" av Kai Martin Brekke
  • "La meg synge deg stille sanger" av Linda Olsson
Alle bokanbefalinger for dette verket