Petronella lever og ånder for pensjonatet sitt i Nordbyen i Tønsberg. Men paradiset er ikke perfekt. Ektemannen Sofus, en arkeolog som er i Egypt hos sine elskede kattemumier, elsker i tillegg alt som har puls og høye hæler.
Petronella fortviler over forventninger og mislykkede kaker. Alt mens venninnen Felicia er en fri sjel og lever blant tarotkort og glassdomer. For er det ikke julespillet eller slekt som forlanger Petronellas oppvartning, så er det en utbygger som vil ødelegge idyllen hennes - eller en datter hvis verden faller i grus.
Petronella er litt curling-alt-mulig, så hun grubler og tar imot utstillings-pepperkakehus av all slags design, koker oksetunge og handler julegaver på Felleskjøpet.
Og så kommer Caravaggio, som maler så fint, inn livet hennes. Men hvem er utbyggeren - bare en vanlig Preben eller en mystisk Lucifer?
Forlag Lind & Co
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9789180198363
EAN 9789180198363
Serie Nordbyen (1)
Omtalt sted Tønsberg
BOKOMTALE: Jul på Petronellas pensjonat. Leseeksemplar fra forfatteren
Det nærmer seg jul, og Petronella ordner i stand pensjonatet sitt. Mannen, Sofus er arkeolog, og er i Egypt. Det synes Petronella er greit, for de er inne i en ekteskapelig krise. Et byggefirma truer med å ødelegge julekosen, men sammen med naboene klarer Petronella å få det til å bli en positiv opplevelse.
Hyggelig førjulsbok som er skrevet med en snert av humor og romantikk.
Les hele omtalen her
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.