Tania (18) på Jordomseiling
«Kunne du tenke deg å sende tenåringen din alene på jordomseiling?»
Tania var knappe 18 år da faren ga henne den store utfordringen; å seile jorda rundt i en liten båt . helt alene. Ungjenta hadde vært gjennom en turbulent barndom og livnærte seg som sykkel.bud i New Yorks trafikkerte gater. Hun tok utfordringen, la av gårde med minimal erfaring i å seile og enda mindre i navigasjon og praktisk båthold. At hun i det hele tatt over.levde er vel nærmest en bragd i seg selv. Historien tar oss med på en vill ferd i en knøtt liten båt, der lær.dommen må komme raskt, helst før neste storm, nestenkollisjon eller lekkasje. Og Tania skal ikke bare seile, hun må livnære seg ved å skrive artikler og hun må følge en beinhard tidsplan for å nå rekorden om å bli den yngste jordom.seileren i historien.
Boken er også en hyllest til havet, til kjærlig.heten og til selve livet, sett fra en pur ung kvinnes sinn . en uforglemmelig historie.
Forlag Flyt forlag
Utgivelsesår 2010
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.