Jødisk mat på norske fat

en kulturhistorisk kokebok

av (forfatter) og Sigurd Fandango (illustratør).

Press 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (3 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Forfatteren har her samlet de beste oppskriftene fra de norske jødenes mattradisjoner - oppskrifter og matskikker som har gått i arv. Til rettene er det knyttet historier fra forskjellige verdenshjørner. Her presenteres også det jødiske årets høytider. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788275473552

EAN 9788275473552

Språk Bokmål

Sider 201

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

7 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Den afrikanske farmen" av Karen Blixen
  • "Dyrenes g√•rd - roman" av George Orwell
  • "Nittenåttifire" av George Orwell
  • "Ut og stjæle hester - roman" av Per Petterson
  • "Naiv. Super" av Erlend Loe
Alle bokanbefalinger for dette verket