Kokeboka presenterer 50 menyer bestående av retter som passer sammen og som skal være mulig å lage i løpet av 30 minutter. Oppskriftene viser hvordan man ved å jobbe raskt, bruke snarveier, smarte triks og være ryddig kan sette god mat på bordet raskt. Boka har oppskrifter på pasta, kjøtt-, fiske- og kyllingretter, tilbehør, salater og desserter.
Tre retters fantastisk middag på bordet etter 30 minutters jobb!
I Jamie på 30 minutter viser Jamie Oliver hvordan du kan lage et måltid med flere retter på tiden du ellers bruker på å lage en rett! Du vil bli forbauset over hva det er mulig å få til på en halv time. Her fires det ikke på kvaliteten og smak ? alt er basert på friske råvarer. Det handler om å planlegge, jobbe effektivt og å lære seg lure snarveier for å sette fantastisk mat på bordet. Trinn-for-trinn-oppskriftene forteller deg akkurat hva du skal gjøre i riktig rekkefølge for å bruke tiden best mulig. 50 menyer er satt sammen for at måltidet skal bli en opplevelse i tillegg til at man blir skikkelig mett. La deg smitte av Jamies entusiasme: Mindre tid på kjøkkenet og mer tid rundt bordet!
Jamie på 30 minutter er Jamies og Storbritannias hittil raskest og mest solgte kokebok ? og den virker.
Utgivelsesår 2011