Psykoterapeut Frieda Klein trodde hun var ferdig med politiet, men nok en gang kommer inspektør Karlsson og banker på døra hennes. I stua til en psykiatrisk pasient som er «tilbakeført til samfunnet», har man funnet liket av en ukjent mannsperson. Kvinnen, Michelle Doyce, er selv ikke i stand til å gjøre rede for hva som har hendt. Nå håper politiet at Frieda er i stand til å grave dypt nok i den forvirrede kvinnens sinn til å finne svaret. "En intelligent og mangefasettert thriller." Kirkus «Forfatteren vet å spille på det vi frykter aller mest.» Daily Mail «En levende, velskrevet roman.» The Guardian ”Vil holde deg helt på tuppen av stolen. Enda mer spennende enn Blåmandag” Daily Express
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788202448219
EAN 9788202448219
Serie Frieda Klein (2)
Genre Thrillere
Jepp, duoen bak Nicci French er igjen hjertelig velkommen i min boksamling (nå stabler på gulvet pga fulle bokhyller... sukk). Strengt tatt er ikke karakterene like engasjerende som i første bok, men det blir tommel opp for plot og underholdningsverdi. Enkelt og greit!
Blir litt tussete av ufeilbarlige, intelligente og uimotståelige Frieda, men supert plot, glimrende miljø- og personskildringer, så jeg skal lese mer!