Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka minnes Ingrid Espelid Hovig tida i Opplysningskontoret for fisk og i Fjernsynskjøkkenet. Hun forteller historier og anekdoter både fra barndom og arbeidsliv. Boka inneholder oppskrifter på fiske- og kjøttretter, desserter, grøt, bakst og syltetøy.
Omtale fra forlaget
En lekker og brukervennlig kokebok En biografisk kokebok fra vår alles kjære Ingrid Espelid Hovig. I denne nye kokeboken tar hun oss med på en kulinarisk reise gjennom barndom, oppvekst og tiden i NRK. Vi får møte kjente gjester fra programmene hennes og kan prøve yndlingsoppskriftene deres på vårt eget kjøkken. Her får vi også innblikk i hvordan det var å vokse opp i et hjem der hjemmelaget mat var et meget viktig element både til hverdag og fest.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788205374058
EAN 9788205374058
Språk Bokmål
Sider 223
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket