Dette er historien om de nærmere 900 nordmenn, som satt i japansk fangenskap eller internering under den annen verdenskrig. I motsetning til tysklandsfangene, som ofte ble internert på politisk eller etnisk grunnlag, var det i hovedsak sjømenn, misjonærer og lokale forretningsfolk som havnet i japanernes fangeleire. De hendingene boka forteller om fant sted i Japan og de japansk-okkuperte områder i Det fjerne Østen. Med liste over alle fangene. Har litteraturliste.
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788203231230
EAN 9788203231230
Serie Maxi-bok
Omtalt tid 1939-1945
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket21 bokelskere følger dette verket.