I gode og onde dager

av (forfatter) og Bente Rannveig Hansen (oversetter).

Aschehoug 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.81 (31 terningkast.)

78 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

1914
Russland er på randen av sammenbrudd, og Tsar-familien går en høyst usikker framtid i møte. Den unge storhertuginnen Tatjana har forelsket seg i offiseren Dmitri, men situasjonen går fra vondt til verre, noe som setter kjærligheten - og livene deres - i fare.

2016
Kitty Fisher rømmer til bestefarens hytte i den amerikanske ødemarken, etter at en knusende avsløring får henne til å flykte fra London. Der, ved bredden av Lake Akanabee, finner hun et praktfullt juvelbesatt anheng som leder henne til en for lengst begravet familiehemmelighet.

I GODE OG ONDE DAGER er en uforglemmelig, bevegende og praktfull fortelling om kjærlighet, tap og forsoning. Fortiden smelter sammen med nåtiden i en historie som beveger seg sømløst over århundrene.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788203372292

EAN 9788203372292

Omtalt tid 2010-2019 1900-tallet

Omtalt sted New York Russland

Omtalt person Tatjana Nikolaevna

Språk Bokmål

Sider 494

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

5 17 7 2 0 0

Bokomtaler

Denne boken startet spennende ble litt treg på midten for så å ha en interesant slutt.. Jeg lurte en stund på om dette var en debut roman, for det er virkelig blandet inn vel mange ellementer. Det tok liksom aldri slutt på nye episoder og historievendinger. Men vel verdt å lese.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kan ærlig talt ikke huske sist en bok traff meg så hardt som denne. Og jeg kan heller ikke huske sist en bok fikk meg til å gråte, men det klarte denne. Historien hopper elegant mellom nåtid og fortid, og selv om forfatteren har tatt seg noen kunstneriske friheter, synes jeg det er fint å vite at en god del av det som blir beskrevet fra fortiden faktisk er reelt. Det gjør det hele så mye mer troverdig.
Det som trekker ned er at det av og til er lett å glemme at nåtidens hovedperson ikke vet like mye om fortiden som vi får vite, og dermed kjenner jeg innimellom et snev av irritasjon. Allikevel får denne boka terningkast 5, og jeg har trykket den inn på lista over favorittbøker.
Flere bøker fra denne forfatteren skal absolutt leses!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var litt skeptisk til denne, men sitter igjen med en god leseopplevelse. Til tider litt sukkersøt, men kjærlighetshistorier blir gjerne slik. Nysgjerrig på flere bøker av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærlighetshistorie. Den bygger dels på faktisk historie fra Russland (den russiske revolusjon) og USA. Selv om handlingen veksler mellom tidsepoker, fanger den leserinteressen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her liker jeg hvordan både nåtid og fortid flettet sammen i to historier. Det er en kjærlighetshistorie om forholdet mellom en av tsarens døtre og en offiser i hæren som flettes sammen med en av etterkommernes søken etter svar etter at hennes mann har vært utro. Anbefaler denne hvis du liker en romaner som ikke er full av action og overraskelser 📖📖📖📖

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "En kongelig affære" av Gill Paul
 • "Tsarens datter" av Gill Paul
 • "Siste jul i Paris" av Hazel Gaynor
 • "Den hemmelige gaven" av Natasha Lester
 • "Jenta fra Toscana" av Rhys Bowen
 • "Theo" av Amanda Prowse
 • "Anna" av Amanda Prowse
 • "Den glemte landsbyen" av Lorna Cook
 • "Mrs. Lewis - fortellingen om min kjærlighet til C.S. Lewis" av Patti Callahan
 • "PS fra Paris" av Marc Levy
 • "Minneteppet" av Ann O'Loughlin
 • "Den største gaven" av Katrine Wessel-Aas
Alle bokanbefalinger for dette verket