I desember

stemning, ro, familietradisjoner, inspirasjon

av (forfatter).

Panta 2020 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

"Forventningenes bok" - Maison

Juleminner. Familiens opplevelser år etter år.Hvilken julekalender hadde vi? Sendte vi personlige kort med kjærlige hilsener? Hvem pyntet treet? Fikk vi til en jul med lave skuldre, knyttet bånd og mye tid sammen, eller ble det litt for mye stress i år også?

Denne boken knytter menneskene i livet ditt sammen - og hjelper deg å skape juleminner som varer år etter år.

Her får du inspirasjon, praktiske råd og tips til hvordan du skaper en magisk jul, gjør hjemmet til et samlingssted, og fyller hver dag i desember med opplevelser. Med lave skuldre. En fredelig og personlig jul.

Desemberdagene er fulle av opplevelser når vi forbereder til høytiden. Juledufter fra kjøkkenet, levende lys, julekort med kjærlige hilsener, enkle dekorasjoner av materialer fra naturen eller av det du allerede har i skapet.

"I desember" er en varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok. Hver dag er et nytt kapittel med oppskrifter på julemat, ideer til hyggelige aktiviteter små og store kan gjøre sammen, dekorasjoner og personlige julegaver.

Ved å gjøre én ting per dag viser boken hvordan du setter i sving de små detaljene som skaper julestemning i huset, får roen til å senke seg og skaper de varmeste julestundene for hele familien.

En bok du kan ha glede av år etter år mens familiens tradisjoner utvikles og finpusses. Her er masse inspirasjon og tips helt frem til nyttårsaften, med middager, venner og koselige ting å gjøre sammen, uten at det koster for mye.

"I desember" er skapt av forfatter Camilla Reimers med sin smittende entusiasme for årets hyggeligste måned, en av Norges beste interiørfotografer, Cecilie Refsum og grafisk designer Larisa Boos.

«Den som ikke har julen i sitt hjerte, vil aldri finne den under et tre." ROY L. SMITH

Bokdetaljer

Forlag Panta

Utgivelsesår 2020

Format Innbundet

ISBN13 9788234400315

EAN 9788234400315

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

I desember er en varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok. Hver dag er et nytt kapittel med oppskrifter på julemat, idéer til hyggelige aktiviteter små og store kan gjøre sammen, dekorasjoner og personlige julegaver.

Alle tipsene er illustrert med store fine bilder. Her er det umulig å ikke bli inspirert. Superfin bok som vertinnegave - eller til familien for å ha en hyggelig førjulstid hjemme.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Elskede barn" av Romy Hausmann
Alle bokanbefalinger for dette verket