Omtale fra forlaget
Den første utgaven av denne boken er blitt en av de mest brukte lærebøker i organisasjonsteori i Skandinavia. Boken gir en grundig innføring i de mest sentrale tema og perspektiver innen organisasjonsteorien. Teksten er rik på eksempler, og det legges vekt på å stimulere leseren til å reflektere omkring egne erfaringer i lys av teori. Denne nye utgaven av boken bygger videre på den første utgavens anerkjente faglige og pedagogiske grep. Boken er oppdatert med nyere forskning og teori. Forfatterne går særlig i dybden på spørsmål om hva utviklingen innen informasjonsteknologi og den økende internasjonalisering betyr for læring, innovasjon og omstilling i organisasjoner. Ny utgave av boken foreligger 1. juli. Dag Ingvar Jacobsen er førsteamanuensis ved Høgskolen i Agder. Han har gjennomført flere store empiriske undersøkelser, og publisert både bøker og artikler om organisasjon og ledelse, statsvitenskap og metode. Han er en mye brukt foredragsholder i Norge og resten av Norden. Jan Thorsvik er dr.philos. og professor ved Høgskolen i Agder, og professor II ved NTNU. Han har publisert flere bøker og artikler om offentlig administrasjon og politikk og om organisasjonsteoretiske emner. Han er mye brukt som foredragsholder i de nordiske land. Boken er oversatt til dansk og utgitt på Hans Reitzels Forlag og får strålende kritikker i Danmark, her fra avisen Børsen: "...og jeg vil mene, at vi er tæt på idealet af en lærebog, hvis man kan tale om det. Denne bog vil være en alvorlig konkurrent til alle de bøger indenfor dette område, der bruges i Danmark - også de amerikanske bøger." Steen Hildebrandt, professor ved Institut for Organisation og Ledelse ved Handelshøjskolen i Århus, i Børsen 06.09.2002
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2001
Format Heftet
ISBN13 9788276747638
EAN 9788276747638
Språk Bokmål
Sider 446
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Her er boka som har opptatt meg hele høsten. I og med jeg tar fag på NTNU videre må det til noe lesing av faglitteratur - og den blir selvsagt lest på en annen måte en "vanlige" bøker. Her er man på forelesninge, og skriver oppgaver basert på boken, så man fordyper mer.
Uansett en interessant bok, den er faglitteratur og ikke populærlitteratur, slik som feks boken jeg leste om kreft. Er utsikker på hvor mye detaljer jeg hadde fått med meg uten kurs og oppgave. Ganske tung, men veldig bra!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket