Om unge jenter og vaksne menn To søstrer bur med mor si i eit hus på prærien. Ein dag flyttar hestetemmaren inn, og romanen skildrar korleis jentene nærmar seg han. Lengselen etter å bli sett er stor og katastrofal. Huset på prærien er ein roman om unge jenter og vaksne menn, om bilturar om natta, om sandstormar, hestar, om grenseovergangar og reglar som blir viska ut.
Tora Seljebø (f. 1973) debuterte i 2014 med diktboka Om kvelden blir namna ropa heim. Huset på prærien er den andre boka hennar.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2018
ISBN13 9788252190908
EAN 9788252190908
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHan held om meg, stryk meg over håret, pustar mot halsen, så hardt at det gjer vondt, ramsar opp dei finaste orda han kan, han slepper meg ikkje, han kviskrar namnet, han er mjuk i stemma, elskar, elskar, seier han, slike ting eg aldri har høyrt. Det var difor eg kom. Ingen som elskar er bortkasta.