Terje Holtet Larsen reflekterer over litteraturens plass i hans eget liv. Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2019
Serie Lese, skrive (2)
Omtalt person Terje Holtet Larsen
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketÅ skrive er å skape setninger, flytte ordene fram og tilbake. På den måten oppstår det noe som i den tause samtalen mellom boken og leseren får en mening forfatteren adri vil kunne bli en del av
Da jeg endelig oppdaget litteraturen, fikk dette behovet for ensomhet en mening. I dag lar jeg meg stadig oftere innhente av følelsen av at det er utelukkende når jeg skriver, det vil si i det skrevne, eller når jeg leser, det vil si det leste, at mitt sanne jeg kommer til syne, eller til uttrykk. Det er bare da jeg greier å unnslippe opplevelsen av ikke å være i stand til å finne meg til rette, uansett hvor jeg måtte befinne meg. Mitt eget selskap oppleves som mindre påtrengende.