I denne boka gjengir forfatteren en samtale han hadde med Gud over en periode på flere år hvor han fikk svar på spørsmål de fleste stiller seg. Spørsmålene og svarene fokuserer på menneskets livsutfordringer og muligheter.
Samtalen fortsetter.
"Dette er en høyst uvanlig bok. Jeg sier det som en som har hatt svært lite å gjøre med å skrive den. Alt jeg egentlig gjorde, var å være tilstede, stille noen spørsmål og deretter ta diktat."
Dette sier Neale Donald Walsch i innledningen til denne tredje og siste boken i trilogien Himmelske samtaler.#11;Påskesøndag 1994 forberedte Walsch seg på å ta fatt på Bok 3. Han satt og ventet på Gud, for Gud hadde lovet å komme, slik Hun hadde gjort de to siste årene. Og Gud kom som Han hadde lovet. Dermed var Bok 3 i gang - den viktigste boken i trilogien. Dette er boken om de universelle sannheter.#11;Mange av spørsmålene du får svar på, har mennesket grublet over til alle tider, andre er dagsaktuelle og allmenngyldige.#11;Verdens befolkning er på vei inn i en ekstraordinær tidsepoke, hevder Walsch. I løpet av de nærmeste årene vil det bli forfattet beslutninger som avgjør retningen for de kommende desennier. Derfor anmoder han oss på det sterkeste om å lese denne boken. Den har et budskap til oss - et viktig budskap som kan forandre verden,
sier Neale Donald Walsch.
Forlag Hilt og Hansteen
Utgivelsesår 2000
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketUntil you can create your future, you cannot predict your future. Until you can predict your future, you cannot promise anything truthfully about it