Da Laurie Morans ektemann ble brutalt tatt av dage, var det bare tre år gamle Timmy som så ansiktet til farens drapsmann. Fem år senere fortsetter de gjennomtrengende blå øynene hans å hjemsøke Timmys drømmer. Laurie er hjemsøkt av mer; drapsmannens trussel mot sønnen hennes da han flyktet fra åstedet: «Si til moren din at det er hennes tur neste gang, og deretter er det deg».
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202771362
EAN 9788202771362
Serie Laurie Moran (1)
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket44 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketI år skal jeg se om jeg ikke kan fullføre PopSugar sin Reading Challenge 2015. Det er hele 50 bøker å lese. Noen blir utfordrende, mens andre ser jeg blir lette. Har bestemt meg for at en bok ikke skal høre til mer enn en kategori. Blir nok noen barnebøker også på min liste da det er en del av jobben min. For de som ikke har sett listen, kan de sjekke ut denne linken http://www.popsugar.com/love/Reading-Challenge-2015-36071458