Herr Grim er en fæl gammel mann med rødt skjegg og blodskutte øyne. Han hater barn, dyr og det som er morsomt. Aller helst vil han ligge aleine i senga heile dagen. I denne boka kan du lese om Herr Grim og Billy William som prøver å rappe pengene til en styrtrik pepperkakemann med elektriske muskler. Dette er den andre boka om Herr Grim.
Andre bok om herr Grim og alle de andre innbyggerne i Kongsdrank. God kveld. Det er litt vanskelig å forklare hva denne boka handler om, for du skjønner det at det er en pepperkakemann med elektriske muskler, og så viser det seg at han er kjemperik. Så prøver Herr Grim og Billy William å rappe pengene hans, og da er det opp til Polly å redde dagen. Og så er det et tivoli og masse pølser, og Fredag Skvistiansen roper masse rare ting, og ... Vent nå litt, det var jo ikke vanskelig å forklare i det hele tatt. Vi ses!
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2010
Format CD
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketlange morsome bøker for folk som er morsomme eller vil bli det...hehe