Hemmeligheten i Krattskogen

av (forfatter), L.F. Lupton (illustratør) og Rut Wilhelmsen (oversetter).

Lunde 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.60 (5 terningkast.)

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Ruth og broren Philip bor hos tante Margaret, for foreldrene er reist til India. I skogen utenfor huset er det mye som kan utforskes, og en dag møter de Terry. Samtidig begynner en spennende og trist historie.

Omtale fra forlaget

Ruth er snart 10 år og kan bli fryktelig sint. Broren hennes, Philip, er litt eldre, og alle synes han er så snill. De bor hos tante Margaret, for mor og far er reist til India. Men de har det ikke kjedelig, for i skogen utenfor huset er det mye som kan utforskes. En dag møter de Terry der ute, og så begynner en spennende og samtidig trist historie. Patricia M.St.John skrev mange barnebøker. De er blitt lest av generasjoner av barn over hele verden siden hennes første bok ble utgitt for over 50 år siden.Hemmeligheten i krattskogen er oversatt til 28 språk, og dette er den 6. utgaven på norsk.

Bokdetaljer

Forlag Lunde

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788252033779

EAN 9788252033779

Genre Religiøs litteratur

Språk Bokmål

Sider 195

Utgave 6

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 2 0 0 0

Bokomtaler

Jeg leste denne for mine barn, og den vekte en slags minner i meg om at min mor skulle ha lest den for meg da jeg var liten, men hun avkreftet at hun hadde lest den for meg som barn. Dermed må det ha vært enslags "Deja Vu" som fulgte meg når jeg leste for barna mine, spesielt første halvdel av boken.
Boken er veldig lettlest slik at seksåringen i huset også mer eller mindre klarte å følge med. Hovedtemaet og den røde tråd i boken er lammet som hadde gått seg vill og ble funnet. Den forkalrer dette på en lett og god måte for barn og jeg synes forfatteren skriver på en måte som kan få barna til å kjenne seg igjen i historien. Boken har heller ikke massevis av forskjellige karakterer, men holder seg hovedsakelig til noen få og for det meste til et begrenset geografisk område. Denne kan anbefales som god og sunn barnelitteratur med et godt kristent budskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Stundom bare fortalte vi hverandre hva vi tenkte, slike rare tanker som de voksne glemmer og som barn bare forteller til andre barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

22 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket