Det er min skyld

av (forfatter) og Kari Sandvik (oversetter).

Lunde 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.10 (10 terningkast.)

30 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I en landsby i de sveitsiske fjellene bor Annette, lillebroren Dani og problemgutten Lucien. En dag Dani er på fjellet for å plukke blomster til søsteren, dukker Lucien opp - og ertingen hans fører til en ulykke som får alvorlige følger. Annette vil ikke tilgi Lucien, og hun gjør sitt for at ingen andre tilgir ham heller. Men så begynner overraskende ting å skje med dem begge. Patricia M. St. Johns klassiske budskap om fiendskap, tilgivelse og forsoning strekker seg ut over tid og sted. Generasjoner av barn har latt seg engasjere av denne fortellingen.

Bokdetaljer

Forlag Lunde

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788252004861

EAN 9788252004861

Serie Kristne klassikere

Genre Religiøs litteratur

Omtalt sted Sveits

Språk Bokmål

Sider 198

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 7 1 0 0 0

Bokomtaler

Denne boka har jeg lest mange ganger og i flere utgaver. Jeg har mange gode leserminner fra da jeg var barn og min lærer eller pappa leste den for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Bøkeknoppene var tykke og holdt på å springe ut, hist og her var et lite, dunet blad brutt igjennom. Snart ville alle knoppene briste, og skogen ville stå der som en domkirke med sitt fine, grønne bygningsverk mot den blå himmelen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Markene på begge sider var som et stort teppe av ville pinseliljer, bare hist og her isprengt med strålende markblomster. Duften var sterk nok til å få hvem som helst til å falle i søvn og drømme søtt...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var så fint i skogen, trærne holdt på å våkne opp til vårens liv. Harpiksen drev nedover de grå stammene, og en søt, varm duft steg opp fra jorda, der solstrålene laget lysflekker mellom greinene. Skogen var liksom fylt av fred og et kjølig lys...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen av oss kan av oss selv la være å tenke dårlige tanker. Det nytter lite å prøve på det.

Men hør nå: når du kommer ned om morgenen og ser at stua her er mørk og lemmene er for vinduene, sier du da til deg selv: "Jeg må først jage mørket ut, og så kan jeg ta lemmene fra så sola får komme inn?" (...) Jeg lukker opp, naturligvis, og så kommer lyset inn (...)

Akkurat slik går det for seg når du ber Jesus komme inn. Han er kjærlighet, og når kjærligheten kommer inn, må hatet og egenkjærligheten og uvennligheten vike, liksom mørket må ut når solskinnet slipper inn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lyset strømmet inn. Dalen nedenfor lå i dyp skygge, men sollyset trengte gjennom ei kløft i fjellene og nådde akkurat ned til deres hytte.

Solskinnet glitret i nysnøen, og fjelltoppene skinte så det gjorde vondt i øynene. Hele soverommet som hadde vært mørkt, var badet i det deilige, kjølige morgenlyset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

30 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket