Harald Osa i Schønberg Erkens kjøkken

av (forfatter) og Bengt Wilson (illustratør).

Andresen & Butenschøn 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Henriette Caroline Schønberg Erken (1865-1953) er et legendarisk navn i norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet tradisjonene våre og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole. Harald Osa har i denne boka valgt ut omkring 125 av hennes oppskrifter og gir råd om tilretteleggelse for et moderne kjøkken. Boka bringer også et innblikk i norsk husstell anno 1914 med originale oppskrifter fra den gang.

Bokdetaljer

Forlag Andresen & Butenschøn

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788276940879

EAN 9788276940879

Språk Bokmål

Sider 247

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Snorre Sturlasons kongesagaer" av Snorre Sturlason
  • "Menneskefluene" av Hans Olav Lahlum
  • "Den hemmelige historien" av Donna Tartt
  • "Hendelser ved vann" av Kerstin Ekman
  • "Kineseren" av Henning Mankell
  • "Den lukkede bok - roman" av Jette A. Kaarsbøl
  • "Den som frykter ulven" av Karin Fossum
  • "Fugledansen" av Ingvar Ambjørnsen
  • "Elsk meg i morgen" av Ingvar Ambjørnsen
  • "Brødre i blodet" av Ingvar Ambjørnsen
  • "En mann ved navn Ove" av Fredrik Backman
  • "Utsikt til paradiset" av Ingvar Ambjørnsen
Alle bokanbefalinger for dette verket