Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Et etablert standardverk og et populært innslag på brudeparets gavebord#11;#11;Gyldendals nye store kokebok#11;#11;Enten det skal lages hverdagsmat i en fart til en liten eller stor familie, eller det skal lages mer innviklet festmat, er det godt å ha en kokebok som kan gi inspirasjon og nye ideer og dessuten gi svar på mange matspørsmål. Gyldendals nye store kokebok vil være nettopp en slik medhjelper. Den gir råd når det gjelder valg av råvarer og om hvordan råvarene skal lages til på best mulig måte. I oppskriftene er det tatt hensyn til dagens retningslinjer for god ernæring. #11;Naturligvis er de modern hjelpemidlene som finnes i dagens kjøkken tatt i bruk ved tilberedning av maten, og matlaging med hurtigmikser og i mikrobølgeovn har fått en viktig plass.#11;Å lage mat læres best når det beskrives i bilder. Kokeboken legger derfor stor vekt på trinn-for-trinn bilder som viser hvordan man skal lage såvel enkle som mer kompliserte retter.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788205255319
EAN 9788205255319
Språk Bokmål
Sider 734
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketSommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.
Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!