Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boka har forfatteren samlet en rekke oppskrifter på retter både av kjøtt, fisk, grønnsaker og poteter, samt brød, kaker og desserter. Boka forteller det en må vite for å lykkes med matlagingen, og gir flere tips som gjør matlagingen enklere og resultatet bedre. Med oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
I denne boka har forfatteren samlet en rekke oppskrifter på retter både av kjøtt, fisk, grønnsaker og poteter, samt brød, kaker og desserter. Boka forteller det en må vite for å lykkes med matlagingen, og gir flere tips som gjør matlagingen enklere og resultatet bedre. Med oppskriftregister.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9788205225442
EAN 9788205225442
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket