Gyldendals kokebok

alt du trenger å vite for å lage god mat, bake gode kaker og godt brød

av (redaktør) og Bengt Wilson (illustratør).

Gyldendal 1994 Innbundet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka har forfatteren samlet en rekke oppskrifter på retter både av kjøtt, fisk, grønnsaker og poteter, samt brød, kaker og desserter. Boka forteller det en må vite for å lykkes med matlagingen, og gir flere tips som gjør matlagingen enklere og resultatet bedre. Med oppskriftregister.

Omtale fra forlaget

I denne boka har forfatteren samlet en rekke oppskrifter på retter både av kjøtt, fisk, grønnsaker og poteter, samt brød, kaker og desserter. Boka forteller det en må vite for å lykkes med matlagingen, og gir flere tips som gjør matlagingen enklere og resultatet bedre. Med oppskriftregister.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1994

Format Innbundet

ISBN13 9788205225442

EAN 9788205225442

Språk Bokmål

Sider 240

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar