I Gudsmoren skildres en liten flokk gatejenter i en moderne storby. Rundt én av dem spinnes det en fabel: «Den lille madonna» er prostituert og hellig jomfru i én person. Og på selveste julekvelden føder hun en frelserinne til verden ... Selv ikke forfatterens allvitende øye i taket kan hjelpe «den lille» i hennes nød og fattigdom. Men midt i den dypeste menneskelige fornedrelse bevarer hun uskyld og godhet. I sin enfoldighet overgis hun til latter og forakt - og blir en «narr i Kristus», en stadig påminnelse om synden i samfunnet og den enkelte. Er ikke denne kvinnen for god til å være sann? - spør forfatteren. Og overlater til leseren å svare.
Utgivelsesår 2015
ISBN13 9788205489196
EAN 9788205489196
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDeres menneskeliv var så grundig endevendt og snudd opp-ned at latteren fylte det tomrommet i brystet som gråten engang hadde hult ut.