Grønnsaker

av (forfatter) og Sandra Lane (illustratør).

Gyldendal 2000 Innbundet

9 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken kan du lese om hvordan du skal oppbevare og tilberede grønnsaker for å bevare smaken. Den er delt i to deler - i første del beskrives de ulike grønnsakene og i del to finner du oppskriftene. Oppskriftsdelen er delt inn i åtte kapitler : supper, forretter, gryteretter, wok-, panne- og grillretter, bakte og stekte retter, dip og salsa, sauser og dressinger samt tilbehør. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Flott grønnsaksguide med spennende oppskrifter Grønnsaker Hva er bok choi? Hva skal du gjøre med artisjokken før du spiser den? Og hvordan kan du bruke poteten i nye og annerledes oppskrifter? Grønnsaker har svaret. I denne boken beskrives i tekst og bilder mer enn 60 forskjellige grønnsaker - fra de mest vanlige til de langt mer eksotiske. Du får dessuten over 100 fristende oppskrifter der grønnsaker er hovedingrediens eller tilbehør. Serien består av følgende bøker: Krydder, Urter og Grønnsaker.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788205256163

EAN 9788205256163

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

9 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Utstilling laget på jobben.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Velsmakende vegetar" av Celia Brooks Brown
  • "Ekte vare - guiden til uforfalsket mat" av Mats-Eric Nilsson
  • "Den store vegetar kokeboken" av Susan Tomnay
Alle bokanbefalinger for dette verket