Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken kan du lese om hvordan du skal oppbevare og tilberede grønnsaker for å bevare smaken. Den er delt i to deler - i første del beskrives de ulike grønnsakene og i del to finner du oppskriftene. Oppskriftsdelen er delt inn i åtte kapitler : supper, forretter, gryteretter, wok-, panne- og grillretter, bakte og stekte retter, dip og salsa, sauser og dressinger samt tilbehør. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Flott grønnsaksguide med spennende oppskrifter Grønnsaker Hva er bok choi? Hva skal du gjøre med artisjokken før du spiser den? Og hvordan kan du bruke poteten i nye og annerledes oppskrifter? Grønnsaker har svaret. I denne boken beskrives i tekst og bilder mer enn 60 forskjellige grønnsaker - fra de mest vanlige til de langt mer eksotiske. Du får dessuten over 100 fristende oppskrifter der grønnsaker er hovedingrediens eller tilbehør. Serien består av følgende bøker: Krydder, Urter og Grønnsaker.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788205256163
EAN 9788205256163
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket9 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket