Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 120 oppskrifter på grillmat av svinekjøtt og pølser, okse og kalv, lam, kylling og kalkun, vilt, fisk og skalldyr. I tillegg får du oppskrifter på krydderblandinger, marinader og sauser, sideretter og bakverk. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder 120 oppskrifter på grillmat av svinekjøtt og pølser, okse og kalv, lam, kylling og kalkun, vilt, fisk og skalldyr. I tillegg får du oppskrifter på krydderblandinger, marinader og sauser, sideretter og bakverk. Har register.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788281880023
EAN 9788281880023
Språk Bokmål
Sider 203
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket