Grenseland

av (forfatter) og Christian Rugstad (oversetter).

Piratforl. 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.67 (3 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kriminalinspektør Elina Wiik har fått nok, og drar ut på en lengre reise uten mål. Hun havner i en liten søritaliensk by og innleder et forhold til Alex Niro. Ikke lenge etter finner hun ham død i sin egen leilighet. Det skal vise seg at fortiden hans er full av hemmeligheter og Elina blir dratt inn i en malstrøm av hendelser. Dette er den fjerde boken om Elina Wiik.

Omtale fra forlaget

Mars 2005. Elina Wiik kommer tilbake til Västerås og jobben sin ved politiet der, til tross for muligheter for en ny jobb hos Riks-krim i Stockholm. Det er i hvert fall hennes intensjon helt til hun står innenfor politihusets dør. Da tar hun en ny beslutning - hun snur brått, åpner døren og begir seg ut på en lang reise med bil gjennom Europa. Elina havner til slutt i Italia, nærmere bestemt i den lille byen Monte Angelo i Tarantobukten. Der finner hun stedet hvor hun bare kan være, og vandre i de vakre fjellene som omgir byen. Det er også på stranden nedenfor Monte Angelo hun møter kjærligheten, eller kanskje snarere den voldsomme lidenskapen. Hun blir stormforelsket og innleder et forhold med Alex Niro, en mann som tilfeldigvis har bosatt seg i byen. De treffes hver dag, men en av disse vakre dagene går hun til huset der han bor og finner døren låst. Innenfor ligger Alex død, myrdet, i en stor blodpøl. Elinas liv går i stykker. Hun vender tilbake til Sverige, der hun etter et nervesammenbrudd blir innlagt på sykehus. Etter et par uker på sykehuset oppdager hun at hun er blitt gravid i Monte Angelo. Elina bestemmer seg for å føde barnet, en jente - Minna. Men hvem var Alex Niro, mannen som også er far til hennes barn, og hvorfor ville noen myrde ham? Elina husker blikket hun fikk fra en jente under gatelykten på piazzaen en regnfull natt. Det var noe i det. Det er nå Elina starter jakten på svar og på den eller de som myrdet hennes elskede. En ny lang reise, som leder henne ut på farlige veier, der hun tvinges til å passere mange grenser. Ikke minst for seg selv. På vei mot sannheten. En spennende fortsettelse på historien om Elina Wiik, som kanskje viser at hennes reise bare så vidt har startet. Thomas Kanger har siden 1980 arbeidet som journalist, både i avis og fjernsyn. Siden 1997 har Kanger også arbeidet med videreutdanning av journalister i Palestina og Vietnam.

Bokdetaljer

Forlag Piratforl.

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788281430891

EAN 9788281430891

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sverige Italia

Språk Bokmål

Sider 249

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 2 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Søndagsmannen" av Thomas Kanger
 • "Sangfuglen" av Thomas Kanger
 • "Den første stein" av Thomas Kanger
 • "Mørk sensommer" av Inger Wolf
 • "Tillit i tusen biter" av Helena von Zweigbergk
 • "Nærmeste pårørende" av Elsebeth Egholm
 • "Dødens kjemi" av Simon Beckett
 • "Det beste landet" av Åke Edwardson
 • "Dårekisten" av Christopher Grøndahl
 • "Trøsteren - kriminalroman" av Karin Wahlberg
 • "Liv eller død" av Michael Robotham
Alle bokanbefalinger for dette verket