Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder over 400 oppskrifter på ulike bakverk, fra brød, lefser og paier til bløtkaker og konfektkaker. Boken inneholder også råd og oppskrifter for allergikere som ikke tåler gluten, melkeprodukter, egg eller sukker. Har bakeleksikon, oppskrift- og emneregister og omregningstabell for mål og vekt.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788202336868
EAN 9788202336868
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket13 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket