Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på enkel hverdagsmat uten gluten og melk.
Omtale fra forlaget
Glede rundt mat er mer enn gleden ved å nyte et godt måltid. Mat kan påvirke sinnsstemningen vår og evnen til å takle stress og ubehageligheter. Mange opplever at små plager som bekymring, angst, nedstemthet og lignende forsvinner når de endrer på det de spiser. Å endre på matvaner kan endre hvordan man ser på livet. I denne boka finner du oppskrifter på enkel hverdagsmat som kroppen trives med og som gir overskudd og energi.
Forlag Commentum
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788282330657
EAN 9788282330657
Språk Bokmål
Sider 169
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Denne boka er så godt fylt opp med smakfulle og enkle oppskrifter at man får vann i munnen uansett hvilken side man slår opp på. I tillegg til mange gode oppskrifter er det godt med informasjon om måltidssammensetning, blodsukker og hvilke gluten -og melkefrie produkter som fungerer best på hvilke områder. En del klassiske retter, så vel som de alternative. Noe for den som har god tid, og likeså mye for den som har det travelt. Gleder meg til å lage hver eneste oppskrift i denne boka, og vil så absolutt anbefale den til andre cøliakere såvel som laktoseintolerante. Ei nydelig kokebok som kommer til å få fast plass på kjøkkenet mitt iallfall.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket