Omtale fra forlaget
Glad av mat ble skapt for mange år siden,
da jeg begynte å utforske hva som skjer med kroppen når jeg velger mat fra naturen som ikke er klusset med, altså råvarer. Jeg ble så fornøyd at det fortsatte jeg med. Datteren min, som da var sju år, la godt merke til at jeg ble gladere. Så da ble det naturlig å kalle den første kokeboka Glad av mat. Det er etter hvert blitt en serie kokebøker, kurs og foredrag med mat laget av rene, enkle råvarer.
Glad av mat kokebokteamet består av Michael som er kokk, Elisabeth som er fotograf, Garry som er grafisk designer og jeg som skriver
og trekker i trådene. Vi fire lager kokebøker sammen først og fremst fordi vi elsker å gjøre det. Denne boka kom ut første gang i 2011. Dette er en revidert utgave der noe er tatt bort, noe lagt til. Boka er ment som inspirasjon til deg som har lyst til å lage maten selv på en enkel måte.
Forlag Dreyer bok
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788293715191
EAN 9788293715191
Språk Bokmål
Sider 163
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Denne boka er så godt fylt opp med smakfulle og enkle oppskrifter at man får vann i munnen uansett hvilken side man slår opp på. I tillegg til mange gode oppskrifter er det godt med informasjon om måltidssammensetning, blodsukker og hvilke gluten -og melkefrie produkter som fungerer best på hvilke områder. En del klassiske retter, så vel som de alternative. Noe for den som har god tid, og likeså mye for den som har det travelt. Gleder meg til å lage hver eneste oppskrift i denne boka, og vil så absolutt anbefale den til andre cøliakere såvel som laktoseintolerante. Ei nydelig kokebok som kommer til å få fast plass på kjøkkenet mitt iallfall.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket