Emilie og Max besøker morfar og Gråmann, den snille katten hans. Men Gråmann er ikke noe glad lenger. Han vil verken spise eller drikke, og ikke orker han å leke heller. Dyrlegen har sagt at pusen er gammel og at alle en gang skal dø. Boken tar opp vanskelige spørsmål om livet og døden, og om det som kommer etterpå.
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788203244773
EAN 9788203244773
Dette er ei god bok om døden og om det å miste de vi er aller mest glad i. Jeg gråt da jeg leste den.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBarnebøker som håndterer temaet døden. Denne er på ingen måte i prioritert rekkefølge. Alle bøkene er fine på sin måte, dette er bare en oppramsing. Jeg vil legge til bøker fortløpende.