Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne gastronomiske kokeboka innvier forfatteren oss i hemmelighetene bak sine utsøkte retter.
Omtale fra forlaget
I denne gastronomiske kokeboka innvier forfatteren oss i hemmelighetene bak sine utsøkte retter.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1987
Format Innbundet
ISBN13 9788200033585
EAN 9788200033585
Språk Nynorsk
Sider 135
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.
Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!