Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788203221422
EAN 9788203221422
Omtalt sted Asia
Språk Bokmål
Sider 151
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketSommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.
Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!