Denne boken tar blant annet for seg Robert Pattinsons liv før han ble berømt, Twilight-filmene og andre prosjekter, hvordan livet hans forandret seg etter gjennombruddet, kjæresten Kristen Stewart og musikkinteressen hans. Med litteraturliste.
Robert Pattinson ble verdenskjent da han fikk rollen som vampyren Edward i Twilight-filmene. Selv sier han at han aldri drømte om å bli skuespiller da han vokste opp. Han startet likevel tidlig med amatørteater, og ble raskt oppdaget av talentspeiderne. En av de første rollene hans var som trollgutten Cedric i Harry Potter og ildbegeret. Etter at han ble kjent som Edward i Twilight har kjendisstatusen tatt helt av, men Robert er likevel en sjenert gutt. I denne boka blir du bedre kjent med den sjarmerende superstjernen, og kan lese om hans interesse for musikk og hans forhold til skuespilleren Kristen Stuart, Bella i Twilight.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2010