1969: Det engelse klassesamfunnet går i oppløsning under innflytelse av the Beatles, the Rolling Stones og Swinging London. Trålfiskeren James er kjæreste med rikmannsdatteren Anna. En dag forteller hun ham at hun er gravid, og han begynner å glede seg til et liv som familiefar. Da hun plutselig avslutter forholdet, raser verden sammen for James. Han flytter inn hos Marie i et kollektiv av hippier og småkjeltringer. Her bor også Maries åtte år gamle sønn, Vincent, som går for lut og kaldt vann. James føler omsorg for gutten og tar seg av han på sin måte. Da det blir bestemt at Vincent skal på barnehjem, tar James affære og rømmer med Vincent bak på motorsykkelen. De reiser fra gård til gård, og utgir seg for å være far og sønn. James har fortrengt sine følelser for Anna, men da de en dag møtes, overmanner fortvilelsen ham.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788202236151
EAN 9788202236151
Omtalt tid 1960-1969
Omtalt sted England
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.