Fashion bible

av (forfatter), Vendela Kirsebom (forfatter), Petra Middelthon (forfatter), Åsa Tällgård (illustratør), Henrik Bülow (illustratør), Morten Qvale (illustratør) og Oliver Degoulange (illustratør).

Aschehoug 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (6 terningkast.)

25 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken gir et innblikk i moteverdenens historie, designere, stylister og visninger. Den gir tips og råd om hvordan du finner din egen stil, lynkurs i styling, en oppklaring i dresskoder og en innføring i hvordan man setter sammen et antrekk. Boken er beregnet på alle kvinner som er glad i klær og liker å følge med i motebildet. Har kilder.

Omtale fra forlaget

Mote og hva som er moderne er noe de fleste av oss synes er spennende å følge med på. I denne boken får vi en innføring i motens ABC: Hvem og hva bestemmer hva som blir mote - og hvem er de viktigste motehusene/designerne. Vi lærer hva som hører til i en basisgarderobe og hva som kreves av tilbehør. Her er gode råd om hvordan vi kan style et antrekk slik at stilen blir helt forskjellig. Dresskode til ulike anledninger er nyttig lærdom, og hvordan man velger stilig undertøy. Og sist, men ikke minst: partygarderoben - hvordan bli kveldens dronning! Fashion Bible er en estetisk bok - uunnværlig for den motebevisste norske kvinne.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788203236358

EAN 9788203236358

Språk Bokmål

Sider 309

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 1 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket