Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka handler om røyking, grilling og barbecueing. Her finner du informasjon om griller og annet utstyr, om ingredienser og teknikker. Har plass for egne oppskrifter og register.
Omtale fra forlaget
Dette er kokeboken for deg som er glad i grillmat, men som trenger litt hjelp med marinering, sauser og dipper og generelle middagstips. Boken inneholder cirka 70 oppskrifter på grillmat av kjøtt, fugl og fisk, marinader, sauser og desserter. Bokens humoristiske og tilgjengelige form vil gjøre det morsomt og ikke minst enkelt for alle å bli mesterkokker ved familiegrillen. Dette er Craig Whitsons første kokebok. .; Gled deg! Det kommer flere.Craig Whitson er amerikaner som har bodd i Norge i mange år og driver to restauranter i Stavanger.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788205300347
EAN 9788205300347
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket