Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på klassisk amerikansk mat, alt fra kokt egg, kalkun og BLT til paier og cookies, og et eget kapittel om drikke. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Dette er kokeboken for deg som er glad i amerikansk mat Boken inneholder cirka 70 oppskrifter på hamburgere, desserter og retter av kylling og kjøtt. Bokens humoristiske og tilgjengelige form vil gjøre det morsomt og ikke minst enkelt for alle å bli mesterkokker.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788205306622
EAN 9788205306622
Omtalt sted USA
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHva er en god boktittel? Er tittelen viktig?
Her er noen norske boktitler jeg liker - en god blanding...