Kunsthistoriens kriminelle side har vokst i løpet av de siste hundre år. En eksplosiv prisøkning på verker av de mest kjente kunstnere har fristet mang en svindler til å forsøke å lure den kunstfaglige ekspertise og et økende antall pengesterke samlere. I denne boken møter du de mest kjente kunstforfalskerne på 1900-tallet. Du får kjennskap til deres bilder og metoder, deres liv og hemmeligheter. Forfatteren viser også hvilke metoder som i dag anvendes for å avsløre forfalskninger. Med litteratur-, bildeliste og register.
Kunstforfalskning fra 1800-tallet og fram til i dag. I tillegg inneholder boken en presentasjon av verdens mest kjente forfalskersaker samt spennende, ny informasjon om norske forfalskersaker. Boken avslører forfalskernes hemmeligheter og beskriver i detalj deres metoder. Vakre illustrasjoner levendegjør denne dramatiske og spennende underverdenen for norske lesere.
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788205271296