Eva og Adam er bare venner, og det har Eva problemer med å få Annika til å forstå. Det er ganske vanskelig å bare være venner, særlig når et eller annet nede i magen ikke er helt enig i at de bare er venner. Adam sier ingenting om Eva til Alexander, men han drømmer om henne om nettene. Det er vanskelig å ikke si noe. Dette er den første boka om Eva og Adam.
Dette er den første boka om kjæresteparet Eva & Adam, som også er kjent fra tv-serien og film. Serien handler om alt som er viktig, nemlig venner, forelskelse, skole og fester! Eva og Adam er bare venner, og det har Eva problemer med å få Annika til å forstå: Vi er bare venner! Men det er ganske vanskelig å være bare venner. Særlig når et eller annet nede i magen ikke er helt enig i at de bare ER VENNER. Adam sier ingenting om Eva til Alexander. Men han drømmer om henne om nettene. Og i skoletimene også. Det er VANSKELIG å ikke si noe.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788205279063
EAN 9788205279063
Dette er bøkene jeg likte best igjennom min barndom og tidlig i min ungdomsperiode :D Etter som jeg har en tre år eldre søster leste jeg ungdomsbøker ganske tidlig, og vil derfor plassere en del av bøkene under barndom selv om det egentlig er ungdomsbøker. Nostalgi!