Eva og Adam er ikke kjærester lenger, og spørsmålet er om de kan klare å bare være venner. Eva synes der er dumt at Adam er så opptatt med fotballen. Annika ser hun heller ikke så mye som før, og hun mistenker at venninnen holder noe hemmelig for henne. Dette er den ellevte boken om Eva og Adam.
Kan Eva og Adam være venner selv om de ikke er kjærester lenger? Adam satser mer og mer på fotballen, og har ikke tid til Eva. Til og med Annika er opptatt hele tiden, og Eva har mistanke om at hun dater gutten fra fredsleiren .; uten å si noe til henne!. Eva har plutselig har masse tid til overs, og det er dumt. Hva skal hun gjøre nå?Bøkene om Eva & Adam har solgt i over en million eksemplarer verden over. De treffer der de skal .; rett i hjertet.
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788205370654
EAN 9788205370654
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDette er bøkene jeg likte best igjennom min barndom og tidlig i min ungdomsperiode :D Etter som jeg har en tre år eldre søster leste jeg ungdomsbøker ganske tidlig, og vil derfor plassere en del av bøkene under barndom selv om det egentlig er ungdomsbøker. Nostalgi!